keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Kesän matkoille mukaan ROKOTETTU-rintamerkki kohdemaan kielellä

Aiotko lähteä Venäjälle, Ranskaan tai Saksaan?
Vai jonnekin aivan muualle?
Valitse ROKOTETTU-rintamerkki
kohdemaan mukaan!


Monet meistä kaipaavat perinteisiä kesälomamatkojaan. Kuka haaveilee Euroopan kulttuurikaupungeista tai rennoista uimarannoista. Koronatilanne on paranemaan päin globaalisti, vaikka yksittäisissä maissa ja alueilla esiintyy ikäviä ja yllättäviä tautitilanteen heikentymisiä.

Eri maiden viranomaiset tekevät parhaansa, jotta matkailua saataisiin avattua koronaturvallisesti. Uusia tapoja uusille ajoille on opeteltu jo toista vuotta ja nyt kaikki alkavat olla oppineet pitämään etäisyyttä toisiin ja käyttämään kasvomaskia sisätiloissa.

Suomessa koronarokotukset ovat edenneet kiitettävän nopeasti ja monet muutkin Euroopan maat ovat rokottaneet väestöään hyvää tahtia. Matkustusrajoituksia on purettu ja moni onkin pitkästä aikaa suuntaamassa ulkomaille.

Kehotamme ehdottomasti ottamaan koronarokotukset ja matkustelemaan koronaturvallisesti. Olemme tuoneet ROKOTETTU-rintamerkkejä saataville eri kielille. Tällä hetkellä voit viedä hyvää koronarokoteviestiä Suomesta maailmalle suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi ja ranskaksi.

Kun otat matkalle mukaan passin, kasvomaskin ja käsidesin lisäksi myös ROKOTETTU-rintamerkin, viestit sanattomasti ottaneesi koronarokotteen ja rohkaiset muitakin ottamaan. Samalla luot turvallisuudentunnetta ympärillesi. Valitettavasti jotkut välttelevät rokotteita, mutta ROKOTETTU-rintamerkillä viestit, ettet sinä kuulu siihen joukkoon.

Voit lukea tarkemmin ja tehdä tilauksen verkkokaupastamme https://www.sirime.fi/fi/tuote/23314286-kieliversiot

Pyrimme lähettämään tilaukset heti seuraavana arkipäivänä. Lähetämme tilaukset lähtökohtaisesti kirjeinä, jolloin ne tulevat kätevästi suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon.

Lämmintä kesää kaikille ja turvallisia reissuja niille, jotka päättävät matkailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti